Kraftlinjer i miljø
Bor i en kraftkommune så kan vel ikke klage på dette fenomenet! Linjene kunne sikkert ha vært klonet bort, men mine kunnskaper i PS er ikke på det nivået for tiden. Bildet er fra Kallskaret i Tafjord.
Utstyr
  • Nikon D3100
  • Sigma 10-20
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_554004} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
kristin P.

Et flott høstbildet dette, fin fin speiling i vannet der:-) og Kraftledningene som du nevner er det ofte delte meninger om, jeg for min egen del fjerner de storsett.
Torgeir M.

Takk for kommentar Krisitn! Bildet er tatt på sommertid, det gulbrune i bildet er olivinforekomster som på grunn av forvitring ruster når det kommer i kontakt med oksygen.Området rundt Kallskaret er forøvrig naturreservat og verdsarvsområde.
Vegard L.

Skarp og fin den Torgeir. Kraftledningene er ikke så vanskelig å få bort, om du ønsker det. Bruk plasteret, eller klonestamp med uklare kanter.
Vegard
Lars Ivarson F.

fråsett siste biten ut på høgre kant, så har du klart å gøyme leidningane unda, og det er fint..vakkert snitta haustoppleving, men no ligg der vel litt snø over haustfargane vil eg tru..flotters
Harald N.

Vakkert dette med og utan ledningar.

Mvh Harald
Adrian Dyrhaug G.

Godt komponert bilde av kraftlinjene i det vakre miljøet!

mvh Adrian Grande
Avsluttet .

Et realistisk naturbilde som forteller om miljøet slik det kan være i fjellheimen. Å klone bort kraftledningene er å jukse, etter min mening. Da er det bedre å ta et annet bilde, uten kraftlinjer. Behold kraftlinjene! Flott foto!

Hilsen Arild
Torgeir M.

Takker så mye for kommmentarer!

Torgeir M
Roar K.

Ja, kraftledninger kommer vi ikke unna uansett hvor i verden vi ferdes snart - bortsett kanskje fra langt pokkerivold utpå havet.
En kamerat fortalt meg at han hadde lest at en profesjonell fotograf hadde uttalt at det ble feil å fjerne ledninger - man skulle heller bruke dem som linjer i bildet hvilket jo du har gjort her.
Fint komponert med god dybde. Skarpheten sitter og det samme gjør de fargerike detaljene.

Roar
Siv O.

Nydelig landskapsbilde!
Flotte farger, former og lekre speilinger.
Mvh Siv
Torbjørn M.

Hei Torgeir.
Dette er et flott og velkomponert bilde hvor farger, kontraster/lys og skarphet er meget bra. Kraftlinjen kunne du ha klonet vekk.
Mvh Torbjørn
Dirk R.

herlig landskap og flott bilde! kraftlinjer forstyrrer overalt :-)
hilsen dirk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu