Bad Things
7. August: La til orginalbildet for bakgrunnen, kan jo være spennende å se utgangspunktet. De dresskledde herrer kommer forøvrig fra et konfirmasjonsselskap. I gaten til høyre måtte jeg passe på å ikke ta bilde av all hore-trafikken, og den var større enn jeg hadde trodd. Ville ikke risikere å få en hallik på nakken :P Dette gav ideen til å lage en skitten Stavanger-noir versjon.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-07 19:57:29
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203768} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Peter M.
Hehe, er jo bare utrolig hva du har fått ut av orginalene! Personlig ville jeg tona ned ''tegneseriepreget'', og prøvd å beholde mest mulig av fotografifeelingen. Synes også hodet til fyren til høyre er litt i lyseste laget.
Men for meg er dette underholdende og severdig resultat. Spennende å se utviklingen din fremover. Stå på!

hilsen broder P.
Roy Sigurd K.
Just my two cents, men jeg liker ikke bildet. Bildet er kult nok iogforseg, men det hører ikke hjemme på foto.no.

roy
Erlend M.
'hører ikke hjemme på foto.no'' - ?! av alt søppel, kjæledyrbilder og likegyldige snapshots som får slippe inn så hører ikke dette hjemme her?! Nei dette var riktig stilig det. Litt vel flytende ansikt på han fremste.
Magnus H.
Hey Roy. Tillat meg å være uenig. Jeg vil gjerne høre dine argumenter - jeg ser ingen.

Erlend: Du er jo helten da - dine bilder er enorm inspirasjon, setter stor pris på ditt innlegg! Jeg sendte deg mail for en stund siden, tysnad til nå ^^

Ansiktet forran er rett og slett dårlig, og også det elementet i bilde som er lagt ned minst tid i. Jeg ble litt lei av å holde på, samtidig som at siden jeg ikke anser bilde-prosessen som ferdig vil faktiske kommentarer være med på å forme det endelige resultatet. Har ikke fått så mange tilbakemeldinger da =)
Fred S.
Fargen på tannbørsten din skal jeg ikke tolke i negativ retning; at du liker McGyver er et litt større problem.... Ja, ja, litt spennende dette ,da, selv om jeg ser at du er omtrent like lite dreven i forhold til Liquify som jeg er, frontfiguren din er vel like overarbeidet som min Gjertine ble.
Med et annet oppsyn på han som tydeligvis er i trøbbel her, kunne det hele blitt et enda morsommere ''mafia-bilde'', for de to i bakgrunnen og Stavanger-by-night gir det hele et litt komisk/dystert ''Road to Perdition''-preg.

vh fred
Magnus H.
Fred: hehe min profil gir nok ingen videre mening, men det er vel kanskje den eneste mening med den også. Er kostelig mange brukere som har, etter min mening, meget intetsigende profiler =)

Mulig vi stiller rimelig likt innenfor væskifisering, jeg hadde ingen erfaring før dette bilde. Jeg må nok innrømme: din Gjertine ble nok vassere - men det er kanskje like mye fordi jeg gikk berserk med verktøyet. Jeg er snar med å presisere (overfor andre) hvilket resultat jeg ville hatt, men ofte strekker ikke mine egne talenter til for selv å kunne oppnå dem - hehe ;) Uansett: takk for din tilbakemelding, det er fint å få noe konkret å jobbe med.

Å erstattet eller fikse frontfiguren er helt klart noe jeg vil prøve å forbedre, men det er jo dette med tiden da. Lurte kanskje på om et vesen i kjent skrik-positur kunne ha noe for seg, eller kanskje en ''lady in a red dress''. Forslag tas gjerne i mot!

Peter M.
Hei kjære broder, jeg synes det er på tide med et nytt bilde fra deg!

.-)

hilsen broder P
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu